Τα πρώτα χρόνια η εταιρεία Κapsioxas Catering δραστηριοποιήθηκε κυρίως στη διανομή και εμπορία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Στη συνέχεια, επεκτάθηκε και σε άλλες κατηγορίες τροφίμων (κρύα σάντουιτς, κρουασάν, αναψυκτικά, σοκολάτες, κτλ) για μικρά σημεία πώλησης. Ωστόσο, η προηγούμενη εμπειρία του ιδιοκτήτη στον χώρο της εστίασης οδήγησε την εταιρεία να επεκταθεί δυναμικά τα τελευταία χρόνια και στον χώρο Μαζικής Εστίασης (Catering).

Σήμερα η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Catering σε ολόκληρη την Θεσσαλία (Λάρισα, Τρίκαλα, Ελασσόνα, Καρδίτσα, Βόλο, Τύρναβο, Φάρσαλα) καθώς και στα παράλια τις ευρύτερης περιοχής. Αναλαμβάνουμε να διοργανώσουμε κάθε εκδήλωση σας απ’ την αρχή ως το τέλος.

Οι προτάσεις και ιδέες μας για τη δεξίωση του γάμου σας, για τη βάπτιση του παιδιού σας, τα παιδικά πάρτυ, τα εγκαίνια του καταστήματος σας ή την εταιρική σας εκδήλωση είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ο άριστος και πλούσιος εξοπλισμός μας, η εμπειρία του προσωπικού, η δημιουργικότητα, η φαντασία και η αγάπη γι'αυτό που κάνουμε, είναι τα μυστικά για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Για κάθε εκδήλωση που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως σχετικά με τις υπηρεσίες Κέτερινγκ που προσφέρουμε.


Σύστημα Πιστοποίησης Διαχείρησης

Το Σύστημα Διαχείρησης Ασφάλειας Τροφίμων που εφαρμόζουμε συμορφώνεται με τα Πρότυπα ISO 22000:2005


Πολιτική Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων & Εξυπηρέτησης

Στα πλαίσια της συνεχώμενης βελτίωσης και της ανάπτυξης πνεύματος ποιότητας η εταιρεία παρέχει όλα τα απαραίτητα μέσα και γνώσεις στο ανθρώπινο δυναμικό της. Για την επίτευξη των στόχων μας, η εταιρεία παρακολουθεί, συντηρεί και βελτιώνει το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Εξυπηρέτησης και Τροφίμων μέσω εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων από τη Διοίκηση και άλλους Φορείς. Παρέχει επαρκείς πόρους για τη διαχείριση της Ασφάλειας και Ποιότητας όπως εμπειρία, κατάλληλο εξοπλισμό, εκπαιδευμένο και ικανό προσωπικό.

Συνέπεια: Η εταιρεία μας προσπαθεί να ευχαριστήσει τους πελάτες και τους συνεργάτες της και να προσφέρει προστιθέμενη αξία σε προϊόντα, συστήματα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους.

Άριστη Ποιότητα: Η Άριστη Ποιότητα σε όλους τους τομείς μας είναι καθημερινός στόχος. Έχουμε θεσπίσει υψηλά πρότυπα ποιότητας και έχουμε αναπτύξει μεθοδολογία για τον έλεγχο συμμόρφωσής των υπηρεσιών και των εργαζόμενων.

Ασφάλεια των Τροφίμων και Πλήρη Συμμόρφωση: Η εταιρία διασφαλίζει την ασφάλεια των προσφερόμενων τρο.ων και την ικανοποίηση των νομικών και κανονιστικών απαιτήσεων που διέπουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Στρατηγική Συνεχής Βελτίωσης: Η Διοίκηση έχει αναπτύξει κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης και φροντίζει όλες οι λειτουργίες σε όλη την αλυσίδα παραγωγής και εξυπηρέτησης να είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες με την φιλοσοφία και αξίες μας.


Συνεπώς, είναι ευθύνη της Διοίκησης ότι η παραπάνω Πολιτική Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων και Εξυπηρέτησης είναι εφαρμόσιμη σε όλα τα επίπεδα και με απώτερο σκοπό την συνεχή βελτίωση και την προσήλωση στους στόχους μας ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιοτικά προϊόντα.

Γρηγόρης Καψιώχας
Πρόεδρος - Διευθύνων Σύμβουλος